Hanny Ebbers

Loopbaanbegeleiding


Wanneer

Als je graag een andere richting op wilt en daar begeleiding bij wilt.

Werkwijze

We maken een werknemersprofiel met je wensen, motieven, talenten & schaduwkanten, je persoonskenmerken, opleidingsniveau en ervaring.
We staan stil bij jouw manieren van leren, ontwikkelingswensen en begeleidingsbehoefte. Met jouw toestemming betrekken we je netwerk erbij.
We werken aan je CV en indien gewenst je profiel op Linkedin.
We onderzoeken wat met jouw profiel realistische mogelijkheden zijn op de huidige arbeidsmarkt.

Als je een uitkering van het UWV hebt, kun je vragen of je in aanmerking komt voor begeleiding. UWV heeft diverse trajecten.
UWV betaalt deze trajecten. Als re-integratiecoach werk ik samen met Essenceiam.


UWV trajecten

Modulaire trajecten

  • Participatie Interventie
  • Bevorderen Maatschappelijke Deelname
  • Begeleiding bij scholing

Voor wie?

Een modulair traject is geschikt voor je als je (nog) niet toe bent aan werk. Bijvoorbeeld na een verlieservaring, een periode van ziekte, burn-out. Het kan ook geschikt zijn als je tijdens je opleiding bent gestruikeld en het vertrouwen in je toekomst bent kwijt geraakt. Stap voor stap gaan we op zoek naar de doelen die jij wilt bereiken. En als dat aan de orde is, ondersteunen we jou bij de eerste stappen ‘naar buiten’. Samen wandelen, zoeken naar jouw interesses via een hobby, cursus of activiteit in de buurt of vrijwilligerswerk. Het gaat erom dat jij weer perspectief ziet.

Werkfit traject

Dit traject is geschikt voor je als je graag aan de slag wilt maar de stap naar betaald werk is nog te groot. We gaan in beeld brengen wat je wilt, wat je kunt, wie je bent en waar je vandaan komt. We maken een zoekprofiel. Het kan ook zijn dat je goed weet wat je wilt maar niet weet hoe je dit kan bereiken. Waar nodig trainen we ontbrekende vaardigheden. We ondersteunen jou op maat.

Naar Werk traject

Je volgt dit traject als je in het Werkfit traject nog geen passend werk hebt gevonden. De naam zegt het al: we gaan actief naar werk zoeken. Dat kan door jouw of ons netwerk in te schakelen, te solliciteren, bemiddeling, etc.

loopbaanbegeleiding
Er was ruimte voor alle 'chaos' waardoor de chaos afnam. Sommige klachten zijn daardoor verminderd, mijn zelfbewustzijn is toegenomen.
Zaki, traject Participatie Interventie
De begeleiding van Hanny helpt me om mijn gevoel positief te veranderen.
Julia, traject Bevorderen Maatschappelijke Deelname
Hanny, R. heeft me een baan geboden. Ik vind het heel spannend, maar ik vind het heel mooi. Ook dat wij dat samen voor elkaar hebben gekregen. Ontzettend bedankt!”
Ricardo, traject Werkfit maken; lees hier zijn hele verhaal
Ik heb het traject als zeer vertrouwd en opbouwend ervaren. Dankbaar!
Diego, traject Werkfit maken