Hanny Ebbers

Jobcoaching


Werknemers met een zogenoemde arbeidsbeperking hebben recht op ondersteuning op het werk. Het kan zijn dat je prima op je plek zit qua werkzaamheden maar dat je wel moeite hebt met communiceren met je collega’s, plannen van je werk of opkomen voor je belangen. Je vindt regelzaken lastig of het lukt je het niet om de balans te vinden tussen werk en privé. Voor een dergelijke vraag kun je een ondersteuning van een jobcoach krijgen. Je werkgever moet toestemming geven voor jobcoaching. Het gaat immers om zijn werkvloer.

Als jobcoach werk ik samen met JobUp. Het UWV of de gemeente vergoedt de jobcoaching.

Supported Employment

Het doel is om jou te helpen een passende plek te vinden in de maatschappij waar jij optimaal gaat functioneren. Wij werken samen als deskundigen. Jij bent de deskundige van je eigen levensverhaal. Je hebt vaardigheden opgedaan die je gebruikt. Ik heb de kennis en ervaring om jou te coachen.

Volgens deze methode heb jij de regie. Samen met de mensen uit jouw netwerk sta ik aan de zijlijn en ik stel vragen. Jij bepaalt wat je vertelt over je motieven, je wensen. Jij hebt in je leven al veel vaardigheden geleerd. Ik sluit zo veel mogelijk aan bij jouw tempo en je manier van leren. Vaak doe je dingen uit gewoonte. Ik help je stil te staan bij jezelf zodat jij je bewust wordt van je sterke kanten. En of het werkt, wat je doet. Waar nodig help ik je verder te ontwikkelen.

Meer over Supported Employment.

Praktische informatie:

aanvraag bij UWV of gemeente

jobcoaching
Hanny is een prettige jobcoach die heel benaderbaar is en graag meedenkt over het wel en wee van haar cliënt.
René Ambrus, teamleider Binnenwerk/Staatsbosbeheer Numansdorp
Ik ervaar dat er naar mij geluisterd wordt; er wordt met mij meegedacht, vandaaruit daden. Hanny is altijd bereikbaar via WhatsApp en snel reactie.
Minke
Door mijn jobcoach voelde ik mij vanaf het eerste moment serieus genomen
Elmer, jobcoach traject
> verder lezen