Hanny Ebbers

Keuzebegeleiding


Je wilt graag iets anders gaan doen maar je komt er niet uit. Je weet dat je iets anders wilt, maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Of je kunt het niet concreet maken, je weet helemaal niet wat je wilt. Iets belemmert je maar je weet niet precies wat het is. Je blijft naar je eigen idee in hetzelfde kringetje rond draaien. Of je vindt het sowieso moeilijk om keuzes te maken.

Als je iets hiervan herkent, kan ik je helpen een keuze kunt maken waar je achter staat. Door bijvoorbeeld samen de dingen op een rij te zetten, te plussen en minnen. Ook kan een motievenonderzoek passend zijn, de PPR een socratisch gesprek of supervisie.

Kijk hier voor uitleg over het motievenonderzoek.

keuzebegeleiding
Hele prettige persoonlijke benadering. In de wirwar van mijn leven was Hanny een baken van rust, vertrouwen en positiviteit. Daar waar ik dacht mezelf inmiddels redelijk goed te kennen, heeft de zelf confrontatie methode mij toch nieuwe inzichten gegeven. Vooral in de krachten om me heen die mij zowel positief als negatief beïnvloeden, en vanuit welke grondmotieven ik daarop reageer.

Hanny speelde daarbij een sleutelrol. Zij wist rake verbanden te leggen, of hielp me dat zelf te doen. Vol geduld, zich aanpassend aan mijn tempo. Het hele traject heeft me geholpen mijn kijk op werk om te buigen en liever voor mezelf te zijn. Ik heb het als heel waardevol ervaren.
Lisette, traject Werkfit maken